Menu Premium
Loading...

Vragen over Xbox One en E3 2013

27/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen week was een hectische week. Er is veel gebeurd in de industrie, de Xbox One is aangekondigd, Free Record Shop is failliet en de E3 zit eraan te komen. Jij hebt de vragen en Jelle, Boris en Steven hebben de antwoorden. Dat wil zeggen, het is Brievenmaandag, waarin we deze week antwoord geven op vragen over Xbox One en E3 2013.

Naast al het nieuws en alle discussies rondom de Xbox One, de aanpak van Microsoft en het privacyvraagstuk met betrekking tot Kinect 2.0 zijn er ook vragen over tweedehands games. Wat vinden wij ervan, wat vind jij ervan en hoe staat het met de toekomst van de markt rondom tweedehands games. Daarnaast is het de vraag hoe het in zijn algemeen staat met de markt rondom fysieke games, zeker nu het nieuws naar buiten is gekomen dat de Free Record Shop failliet is verklaard. Over deze fysieke retailers komt nog een vraag voorbij welke ook op next-gen inhaakt. Naast al het nieuws van de afgelopen week kijken we ook vooruit naar de E3 die over twee weken losbarst.

Er ligt niet alleen een dikke stapel goede brieven te wachten, ook hebben we jouw tweets en een aantal dilemma’s. Kortom, genoeg te bespreken op deze maandag. Nieuws, vooruitblikken, tweets, dilemma’s, stellingen en vragen over Xbox One en E3 2013. Vergeet ook niet vanavond je TV aan te zetten om 22:30 uur op MTV voor een verse aflevering van Gamekings. Deze week is The Bureau en Watch Dogs aflevering te zien. Martin heeft in Parijs Watch Dogs gezien en Dennis heeft in Londen The Burau: XCOM Declassified gezien. Verder maak je natuurlijk nog altijd kans op het wrede ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt. Tweet vanavond een foto van hoe jij Gamekings kijkt met “Ik kijk #Gamekings” en wie weet is de vette prijs deze week voor jou.

Vragen over Xbox One en E3 2013

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch