Menu Premium
Loading...

Vragen over Wii U en Fable

05/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een heel kort weekend te hebben gehad, komen Boris, Dennis en Jelle met een hele lange Brievenmaandag. Dit betekent dat er levensvragen, ethische kwesties en vooral dilemma’s op je beeldscherm tevoorschijn getoverd gaan worden. Benieuwd wat de antwoorden zijn op al je vragen? Kijk dan brievenmaandag met vragen over Wii U en Fable.

Boris heeft erg genoten van één game. Nadat hij helemaal los is gegaan met een onbekende dude op een tropisch eiland met Far Cry 3, is hij nu aan het moorden geslagen met een man die net zo kaal is als hijzelf. Jelle is nu pas aan de haal gegaan met een game die hij heel graag wilde spelen. En Dennis heeft een aantal films gekeken.

Oh, en Boris heeft ook nog een geinige creatie meegenomen die al een hele tijd geleden speciaal voor Gamekings is gemaakt. Deze is gemaakt door een bekende en hij heeft besloten deze kubus toch maar eens naar het kantoor op te sturen. Weeuw! Lichtjes!

Dan zijn er natuurlijk ook nog vragen! En wel over de Wii U, en eigenlijk ook over Nintendo zelf. Er komen namelijk een aantal vraagtekens naar boven bij sommige mensen, over de manier waarop Nintendo zijn marketing doet. Ook zijn er twijfels bij de launchtitels van de Wii U, want was Assassin’s Creed 3 nou uitgesteld? Blijven er überhaupt nog titels over bij de launch van deze nieuwe console?

Er is ook nog een Fable fan die hulp nodig heeft bij het verbeelden van de toekomst van zijn geliefde franchise. En net als de vorige weken blijven de dilemma’s binnenstromen. Dus je kunt je vandaag over kersverse dilemma’s buigen. Tenslotte hebben we dan nog altijd de tweets. Met vragen over animatiefilms, bier en worst. Wil jij weten of Dennis, Boris en Jelle onder de indruk zijn van al dat gevraag, of dat ze overal een antwoord op hebben? Kijk dan naar brievenmaandag met vragen over Wii U en Fable.

Blijf natuurlijk al je vragen, dilemma’s en andere kwesties naar ons sturen. Stuur ze allemaal naar redactie@gamekings.tv of tweet met #Brievenmaandag.

Vragen over Wii U en Fable

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch