Menu Premium
Loading...

Vragen over Watch Dogs en Gears of War

07/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze gloednieuwe Brievenmaandag zitten Melle, Vasco en Steven voor je klaar om jouw vragen te voorzien van vlijmscherpe antwoorden. Nu we zo diep in het WK zitten, ontkom je er bijna niet aan om voetbal te kijken. Vasco en Steven zijn over het algemeen niet de grootste voetbalfans van de redactie, maar zelfs deze heren steunen Oranje in deze strijd. Bij Vasco is het roer 180 graden omgedraaid. Waar hij voorheen niks met voetbal te maken wilde hebben, is hij nu de lokale voetbal-analyticus. Dus voor al jouw WK-gerelateerde vragen kun je bij Vasco terecht. Dat en veel meer zie je in deze gloednieuwe Brievenmaandag met vragen over Watch Dogs en Gears of War.

Naast een zootje vragen over het WK zijn er gelukkig ook de nodige gamegerelateerde vragen. Zo vraagt iemand zich af wat er met de Gears of War franchise is gebeurd en of er binnenkort nog een nieuwe Gears of War zal verschijnen. Daar weten Melle, Vasco en Steven wel een kundig antwoord op te geven. Daarnaast weet Melle je te verrassen met nieuws over de PlayStation 4 Slim. Melle kan je namelijk precies vertellen hoe deze update van de PlayStation 4 eruit zal gaan zien.

Iemand anders is bang dat er verschillende grote titels aan het eind van dit jaar ondergesneeuwd gaan worden. Het is al jaren een trend om alle grote AAA-titels rond november uit te brengen. De voorgaande jaren hebben we kunnen zien hoe titels als Call of Duty en Battlefield de boel domineerden en dat veel titels verschoven werden naar begin volgend jaar of ondergesneeuwd werden. Melle, Vasco en Steven vertellen je wat er aan het eind van 2014 zal gebeuren en welke titels moeite zullen hebben om hun kop boven water te houden. Dat alles en nog veel meer krijg je voor je raap in deze Brievenmaandag met vragen over Watch Dogs en Gears of War.

Vragen over Watch Dogs en Gears of War

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch