Menu Premium
Loading...

Vragen over Watch Dogs en E3 2014

02/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Drieeeee, tweeee, één, JEEEEEEEEEEEUJJ! Start je week goed samen met Marcella, Steven en Boris in een nieuwe Brievenmaandag. Marcella is half Nederland afgereisd om speciaal voor juou bij deze pre-E3 Brievenmaandag te kunnen zijn. Ook moeten we Steven en Boris niet vergeten die iets korter hoefden te reizen dan Marcella, en jij natuurlijk! Gezellig achter je PC neem jij namelijk ook deel aan deze Brievenmaandag. Zo hebben de Gamekings presentatoren het onder andere over Watch Dogs, Battlefield 4, Half Life 3 en natuurlijk de E3 2014. Dus check snel deze keiharde, nieuwe Brievenmaandag met vragen over Watch Dogs en E3 2014.

De E3 is in aantocht. Nog maar één week en dan zitten de heren in het zonovergoten Los Angeles. Zij gaan hier speciaal voor jou dagelijks items maken en live streamen vanaf locatie! Ook wordt er in Amsterdam een hoop gedaan. De Wall zal zijn comeback maken en er komen nog genoeg items vanuit de studio. De stagiaires worden gewoon vastgeketend aan hun stoelen, zodat ze speciaal voor jou al het laatste nieuws vanuit de E3 in de gaten kunnen houden. De enige stagiair voor wie dit niet geldt is David, die lekker met de Gamekings-crew naar het bruisende L.A. mag. Maar daar moet hij natuurlijk samen met Jelle heel hard werken.

Ook worden er naast games natuurlijk een hoop andere dingen besproken, zoals het epische weekend van Boris in de speeltuin, de kunstenaar die Marcella in Gamekings Studio ontmoet heeft en Steven die heeft genoten van het mooie weer op een festival. Daarnaast hebben ze het over de verschillende online-diensten zoals: Steam,U-play en Battlenet, en zijn er natuurlijk een hoop namen waar Boris grappen over kan maken. Dit alles en nog veel en veel meer in een nieuwe, lekkere Brievenmaandag met vragen over Watch Dogs en E3 2014.

Als jij nog vragen hebt, stuur die dan via een email naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag, of in de post op onze Gamekings Facebook-pagina!

Vragen over Watch Dogs en E3 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch