Menu Premium
Loading...

Vragen over Twitch en Halo 5: Guardians

19/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze prachtige maandagochtend zijn Pascal, Vasco en Jelle aan tafel geschoven om jouw brandende vragen te beantwoorden. Voordat ze over gaan tot de orde van de dag en je vragen vakkundig beantwoorden, vertellen de mannen natuurlijk nog even over het weekend. Het was een zonnig weekend, maar voor de heren vooral een bewogen weekend. Zo heeft Vasco de actieheld uitgehangen. Op de redactie was al bekend dat Vasco een nogal bijzondere onderbuurman heeft. Deze beste man heeft echter Vasco beroofd van een rustig weekend. Wil je weten wat deze kerel uitgespookt heeft, waardoor Vasco niet in de zon heeft kunnen zitten? Check dan deze Brievenmaandag met vragen over Twitch en Halo 5: Guardians.

Niet alleen Vasco heeft een avontuurlijk weekend achter de rug, Pascal is ook tot een bijzondere ontdekking gekomen. Jelle lijkt er nog het beste mee weg te komen, naast een klein katertje heeft hij goed kunnen genieten van het weekend. Na de spannende weekendverhalen is het tijd om jouw vragen te voorzien van creatieve antwoorden. Zo is Twitch dit weekend overgenomen door Google voor een enorm bedrag van 1 miljard dollar. Jelle lijkt hier alleen niet echt van onder de indruk te zijn. Vasco en Pascal speculeren vervolgens verder over wat Google gaat doen met deze aankoop. Vorige week is ook Halo 5: Guardians voor de Xbox One aangekondigd. Jelle heeft in verschillende items al laten weten dat hij nooit echt gecharmeerd is geweest van het Halo-universum. Benieuwd wat Vasco en Pascal van de nieuwe Halo 5: Guardians verwachten? Check dan deze Brievenmaandag met vragen over Twitch en Halo 5: Guardians.

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver, op 27 mei komt Watch Dogs uit. Er is al veel gameplay van vrijgegeven en we hebben al verschillende trailers de revue zien passeren, maar er is nog een hoop onduidelijk over Watch Dogs. Gelukkig zijn Vasco, Pascal en Jelle er om de vragen over deze game te beantwoorden. Wil je alles weten over Vasco’s bewogen weekend en vraag je je af wat Vasco en Pascal van Halo 5: Guardians vinden? Kom erachter en check Brievenmaandag met vragen over Twitch en Halo 5: Guardians.

Zit je al weken met een brandende vraag? Wacht niet langer en stuur hem op naar de Gamekings-redactie via de mail naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag of plaats hem in de wekelijkse Brievenmaandag-post op onze Facebook-pagina!
Vragen over Twitch en Halo 5: Guardians

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch