Menu Premium
Loading...

Vragen over Tomb Raider en Skyrim

22/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl een groot deel van Nederland vakantie heeft, werkt de Gamekings redactie gewoon keihard door. Met vandaag natuurlijk een nieuwe aflevering van Brievenmaandag met vragen over Tomb Raider en Skyrim.

Deze week hebben we een extra lange brievenmaandag voor je klaar staan. Dennis, Boris en Martin zijn aan tafel aangeschoven om alle dilemma’s en brieven te beantwoorden en dat zijn er een flink aantal deze week. We openen de episode met een rij dilemma’s en moeten onder andere kiezen uit Diablo 3 of Torchlight 2, Hitman: Absolution of Far Cry 3 en Grand Theft Auto 5 of Watchdogs.

We hebben deze week dus geen tekort aan brieven. Zo wordt er aan Boris gevraagd of hij niet iets te enthousiast is over komende top titels als Tomb Raider. Ook komt er een interessante vraag over de hedendaagse AI aan bod. Daarnaast wordt er met nostalgie terug gedacht aan epische items van vroeger: Zombiekings of de Timbaland’s Beats clip.

Muziek komt in deze Brievenmaandag ook even om de hoek kijken. Er wordt gevraagd of wij nog een aantal leuke metal bands kennen. Dan zit je wel goed bij ons op de redactie.

Blijf je vragen sturen naar redactie@gamekings.tv of stuur een tweet met #Brievenmaandag. En vergeet niet om de spiksplinternieuwe aflevering van Gamekings om 22:20 te checken op MTV. Vanavond is de eerste Firstlook aflevering, dus misschien spot je jezelf straks op televisie.

Vragen over Tomb Raider en Skyrim

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch