Menu Premium
Loading...

Vragen over Thief en Star Wars

24/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze zonnige maandag is het natuurlijk tijd voor een gloednieuwe Brievenmaandag. Er zijn allerlei vragen binnengekomen en daarom zitten David, Dominique en Dennis klaar om al jouw vragen en stellingen te voorzien van een antwoord. Alhoewel het maandag is, geven de mannen echter geen chagrijnig antwoord op deze vragen. Met een lach zitten de drie heren klaar voor een gloednieuwe Brievenmaandag met vragen over Thief en Star Wars.

Thief komt bijna uit en daarom hebben we daar meerdere vragen over gekregen. We laten deze game ook zeker niet zomaar even voorbij gaan. Aanstaande zaterdag komt er bijvoorbeeld een Retrospective van de Thief-serie online, maar ook de review van de nieuwe Thief kan natuurlijk niet uitblijven. Daarnaast kwam er ook een nog brief binnen met een thema, want deze brief stond vol met vragen over Star Wars. Welke Star Wars-film vinden David, Dominique en Dennis bijvoorbeeld het tofst? En hoe zit het met Star Wars: Battlefront 3? De drie heren geven daar vandaag antwoord op in deze Brievenmaandag met vragen over Thief en Star Wars.

Daarnaast is het natuurlijk leuk om te weten wat de drie heren hebben uitgespookt het afgelopen weekend. Ook dit komt aan bod in deze nieuwe Brievenmaandag, want een relaxed weekend kan natuurlijk niet onbesproken blijven. Ze konden echter niet te lang stilstaan bij het weekend, want er moeten natuurlijk vragen beantwoord worden. Zat jouw vraag er deze keer echter niet bij? Niet getreurd, want met een goede vraag, geweldige stelling of stijlvol geschreven tekst kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@gamekings.tv. Daarnaast kan jouw vraag of stelling besproken worden in Brievenmaandag door middel van onze Facebook-pagina of door een tweet te sturen met #Brievenmaandag. Misschien dat jouw vraag of stelling dan volgende week aan bod komt!Vragen over Thief en Star Wars

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch