Menu Premium
Loading...

Vragen over The Witcher 3 en Demon’s Souls

02/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag bij Brievenmaandag krijgt Boris een persoonlijke brief die voor de nodige ophef zorgt, want hier staan hypothetische vragen in over wie wij eigenlijk zijn. De discussie wordt in gang gezet door JJ, Skate en Boris. Bovendien hebben we een belangrijk nieuwtje te melden over Gamekings: Comedy Central is vanaf nu namelijk de plek waar je Gamekings-afleveringen kunt checken! Skate beantwoordt daarnaast de nodige vragen over Demon Souls en The Witcher 3: Wild Hunt. Is die game wel af voor de releasedatum? Kunnen de consoles de grote open werelden van tegenwoordig wel aan? Hij kan daar het oordeel over vellen. Skate ontvangt ook nog eens een brief met vette artwork, speciaal voor hem.

Wat moet je doen als je figurines spaart? Laat je de figurine in de doos of is het beter om de figurine los in de vitrine te zetten? Skate, Boris en JJ behandelen ook een vraag over Commandos. Moet deze old-school stealth-RTS terugkomen of is de game niet meer van deze tijd?

Heb jij ook vragen of dilemma’s voor ons? Stuur ze dan naar redactie@gamekings.tv, tweet ze met de hashtag #brievenmaandag of plaats ze op onze Facebookpagina!

Vragen over The Witcher 3 en Demon Souls

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch