Menu Premium
Loading...

Vragen over The Walking Dead en de VGA

10/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Video Game Awards zijn geweest. In een wereld waarin iedereen een andere mening heeft, betekent dit natuurlijk veel onenigheid. De winnaar die het niet verdient, de ondergewaardeerde verliezer die het wel had verdiend en de nominaties die de nominatie niet eens verdienden. Het hoort er allemaal bij. De winnaar van de VGA is bij velen niet goed gevallen. Iedereen heeft zo zijn mening en zo ook Jelle, Martin en Dennis. Jullie hebben ook de nodige vragen gesteld, opmerkingen gemaakt en tweets getweet. Kortom, het is tijd voor de antwoorden op jullie vragen over The Walking Dead en de VGA.

De grote winnaar is volgens velen onterecht en games die hadden moeten winnen, waren niet eens genomineerd. Zoals altijd komen samenzweringstheorieën om de hoek kijken. Of er nu zakken zijn gevuld met geld of niet, de huidige winnaars staan vast. Verder staat de wereld natuurlijk niet stil en komen er vragen over de evolutie van de consoles. Zijn tablets de nieuwe manier van gamen of gaan we verder met sterkere apparaten zonder innovatieve en creatieve vernieuwingen? En in welke mate is dat erg? Verder komt er een vraag over free-to-play games zoals League of Legends en hun winstmodel. Maar natuurlijk worden ook de tweets niet vergeten. Zo wordt er gevraagd naar de innovatie in de TV-wereld en of het nut heeft om nu een TV te kopen of om te wachten tot de schermen met een 4k-resolutie betaalbaar zijn en wordt Martin vol gespamt door een kijker die vindt dat er ook vrouwen bij Gamekings horen te zijn. Jelle heeft daar zijn mening wel over klaar staan.

De vragen staan te wachten op jou en je mag dus geen seconde meer verspillen. Jelle komt eens ouderwets genuanceerd uit te hoek en heeft zijn lolbroek aan vandaag. Check dus snel vragen over The Walking Dead en de VGA om alle antwoorden te horen en je lachspieren een goede training te geven! Ook mag je niet vergeten om jouw eigen top 10 samen te stellen, wat je hier onder kunt doen!Vragen over The Walking Dead en VGA

Klik hier om mee te doen aan de enquête

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch