Menu Premium
Loading...

Vragen over The Last of Us en Great Minds

01/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brievenmaandag, jawel en dit keer zijn Dominique, Boris en Martin aangeschoven om een hele reeks aan brieven en tweets te behandelen. Er zijn genoeg brieven en tweets binnen gekomen, dus dat zit wel snor. Ditmaal in Brievenmaandag, vragen over The Last of Us en Great Minds.

Voordat de brieven worden doorgenomen moet eerst, traditiegetrouw, het weekend besproken worden en het zal jullie niet zijn ontgaan dat de Tour de France begonnen is. Dit doet de gemoederen hoog oplopen, aangezien Boris zich heeft omringd met Tour de France fans, en hij er zacht gezegd een hekel aan heeft. Gelukkig wordt alles snel bijgelegd en kunnen er brieven worden voorgelezen.

De heren gaan speculeren over de vraag of er nog DLC komt voor The Last of Us en in welke vorm die gaat komen. Ook moeten ze het even hebben over de Great Minds, waar Dominique overigens vorige week nog een concert van heeft bijgewoond. Naast de Great Minds draagt Gamekings sowieso een warm hart toe aan de Nederlandse Hip hop scene. Zo weet Boris te vertellen dat Ruben, samen met Kees de Koning, Top Notch begonnen is, dus qua roots zit het bij Gamekings wel goed.

Vragen over hoe Gamekings omgaat met hun mede-perscollega’s, tot aan dilemma’s of ze liever een nieuwe Half-Life of The Elder Scrolls zien, het komt allemaal voorbij in Brievenmaandag. Deze keer met vragen over The Last of Us en Great Minds.

Blijf overigens je tweets sturen naar #Brievenmaandag of stuur je brieven naar redactie@gamekings.tv en wellicht worden jouw vragen volgende week behandeld.

Vragen over The Last of Us en Great Minds

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch