Menu Premium
Loading...

Vragen over The Elder Scrolls Online en Gamescom 2013

26/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk hebben jullie vanochtend al de aankondiging gezien, maar 16 september organiseren we een feest om te vieren dat GTA V gelanceerd wordt! Naast deze aankondiging behandelen JJ, Boris en Dennis brieven over onder andere: Gamescom 2013, GTA V en The Elder Scrolls Online. Deze onderwerpen en nog veel meer zie je in deze Brievenmaandag met vragen over The Elder Scrolls Online en Gamescom 2013.

Op 17 september zul je niemand op straat zien, dan is het eindelijk tijd om GTA V te gaan spelen totdat we erbij neervallen. Voordat iedereen aan de slag kan met deze game organiseren wij een feest in het MTV-gebouw in Amsterdam, en jij kan erbij zijn. De kaarten zijn misschien al uitverkocht wanneer dit item online staat, maar met de prijsvraag kun je er alsnog bij zijn! Mocht je echt niet kunnen of lekker thuiszitten, dan kun je ook naar MTV kijken, want daar wordt een deel van de avond live uitgezonden. Voor meer informatie kijk je op showcase.gamekings.tv.

Met al het positieve nieuws over GTA V, is er ook een keer iets negatiefs gebeurd. Wanneer je GTA V gepreorderd had op PlayStation Network, werden er al een aantal bestanden op je PlayStation gezet. Deze bestanden bevatten onder andere de muziek van de radiostations en audiobestanden van cutscenes. Pas dus op als je dit nieuws online tegen komt, want op spoilers zit niemand te wachten. Daarnaast heeft het drietal ook een discussie over de maandelijkse kosten van The Elder Scrolls Online: Is het systeem waar je maandelijks voor moet betalen voor een game niet verouderd?

Heb je nog leuke vragen, lastige dilemma’s, of wil je iets weten van onze presentatoren? Stuur deze dan naar redactie@gamekings.tv of tweet met #brievenmaandag en #gamekings.

Vragen over The Elder Scrolls Online en Gamescom 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch