Menu Premium
Loading...

Vragen over Studio Ghibli en EA Access

04/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij en daarmee ook de katers, one night stands en Jelle’s vakantie. Natuurlijk ben je óók zo op de eerste werkdag van de week verzekerd van een kersverse Brievenmaandag en in deze nieuwe Brievenmaandag hebben Boris, Jelle en Skate het over de vakantie van Jelle, de geruchten rondom Studio Ghibli en nog veel meer. Check of jouw vraag is beantwoord of dat jouw stelling is besproken tussen de vragen over Studio Ghibli en EA Access.

De Nederlandse zomer bewijst zich en de zon laat ons de laatste weken vrijwel niet in de steek. Jelle heeft de afgelopen twee weken bijna niet van de Nederlandse zon kunnen genieten, maar wel die van buurland Duitsland. De Gamekings-heren bespreken wat Jelle daar heeft gedaan en op een of andere manier komen naaktcampings en parenclubs daarbij ook naar boven.

Ook over EA Access hebben Boris, Jelle en Skate veel vragen binnengekregen en de twee stellingen komen daarbij aan bod. Stelling 1 was “EA Access is een positieve ontwikkeling” en stelling 2 zei “Ik wil meerdere game-abonnementen op mijn console”. De game-abonnementen vliegen je om de oren en de mannen bespreken wat zij er zelf van vinden en beantwoorden de opgestuurde vragen over het plan van EA Access. Zien we straks door de bomen het bos nog wel? Wat zou jij als gamer graag willen zien? Ga jij graag old school naar de winkel voor jouw game of koop je hem online?

Daarnaast bespreken de mannen de Japanse filmstudio Ghibli die voornamelijk anime maakt, waaronder Princess Mononoke en een van de bekendste Japanse films, Spirited Away. Er gingen namelijk geruchten dat de studio zou gaan stoppen en deze geruchten blijken niet waar te zijn. Anime-fans kunnen dus opgelucht adem halen.

Wil jij weten wat Jelle in zijn vakantie heeft gedaan en hoe de mannen een lichte zijweg inslaan naar naaktcampings en parenclubs? Of wat de mannen van de plannen van EA vinden? Check dan deze Brievenmaandag met vragen over Studio Ghibli en EA Access!
20140804_Brievenmaandag_Splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch