Menu Premium
Loading...

Vragen over SimCity en Vogels

28/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De winter lijkt ons te verlaten en het zonnetje begint lekker te schijnen. De sneeuw is dan wel grotendeels weg, maar glad is het helaas nog altijd. Gelukkig zijn Jelle, Martin en Dennis heelhuids aangekomen op de redactie. Het zonnetje heeft een positieve invloed en de lach is dan ook bij iedereen op zijn gezicht getoverd. Tijd om op deze mooie maandag eens een paar brieven te beantwoorden. Check dus Brievenmaandag met deze keer vragen over SimCity en vogels.

We beginnen deze Brievenmaandag met een leuk presentje voor jou. Like ons op Facebook en stuur een privébericht om kans te maken op één van de 60 StarCraft 2: Heart of the Swarm beta codes! Dat is niet het enige wat je kunt winnen. Je maakt namelijk ook nog eens kans op één van de 15 Gamekings snapbacks. Wat je daar voor moet doen? Wat vragen beantwoorden in het kijkersonderzoek! Natuurlijk komen ook de nodige vragen langs in de Brievenmaandag. Zo hebben Jelle, Martin en Dennis het over SimCity en de E3. Natuurlijk komen er op deze zonnige maandag nog veel meer vragen langs. Dennis geeft bijvoorbeeld antwoord op een vraag over inbraken, diefstal en vertelt over ervaringen uit de gevangenis. Wie weet hebben de mannen wel duistere geheimpjes die je nog niet wist? Iets wat je zeker niet mag missen, is Jelle die een spreeuw na doet. Iets wat hij overigens nog schitterend kan ook!

Heb jij nog een vraag of verzoek tot andere vogelimitaties, vrees dan niet en stuur je vragen naar redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag en wie weet komt jouw vraag volgende week aan bod in een nieuwe Brievenmaandag!

Vragen over SimCity en Vogels

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch