Menu Premium
Loading...

Vragen over Rainbow Six Siege en God of War

21/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is terug van vakantie en heeft zin in een nieuwe Brievenmaandag, toch? Deze week krijgen ze vragen over Rainbow Six Siege en God of War. Daarnaast staan ze even stil bij het vliegtuig-drama in Oekraïne en hebben ze het natuurlijk over het weer! Want of je het nu lekker vindt of niet, wij zijn ook Nederlanders en echte Nederlanders klagen over het weer.

Boris is een tikje van slag, maar David en Dennis helpen hem daar wel doorheen. We hebben van jullie ook deze week een leuk pakketje met vragen binnen gekregen en die gaan allemaal beantwoord worden natuurlijk. Er zijn dit keer een aantal vragen over hoe iedereen het warme weekend is doorgekomen, een paar vragen over klassieke game-franchises, en komt Boris met een paar goede indies op de proppen. Voor de liefhebber is er een discussie over RTS-games en het Tycoon genre. Daarnaast lukt het ze deze week om compleet van de vragen af te dwalen naar allerhande andere onderwerpen zoals de oorsprong van namen, veenlijken en aankomende events zoals Firstlook 2014 en de Gamescom. Dennis heeft al een aantal interessante games klaar staan voor items, maar kan daar nog niet teveel over zeggen natuurlijk. Of misschien toch wel…

Er wordt zelfs nog wat tech-hulp verleend aan een kijker die graag wil streamen vanaf zijn PlayStation 4! Ondanks dat hij mogelijk onze nieuwe grote concurrent kan worden, zijn we hier bij Gamekings de lulligste niet en proberen we zo goed mogelijk te helpen. Daar komt natuurlijk altijd meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Kortom, er is ook deze week zat te zien in deze Brievenmaandag.

Hoe goed of slecht het weer ook buiten is, het is maandag, dus begin de week op de enige goede manier en kijk naar deze Brievenmaandag met vragen over Rainbow Six Siege en God of War!
Vragen over Rainbow Six Siege en God of War

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch