Menu Premium
Loading...

Vragen over Rainbow 6 Patriots en de Wii U

13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan maar zo zijn dat je vandaag bent begonnen met je eindexamens, of dat je eerste werkdag gewoon te lang heeft geduurd. Je hebt vast wel een reden om even te ontspannen, en hoe kan dat nou beter dan met een spiksplinternieuwe Brievenmaandag? Martin, Boris en Dennis beantwoorden ook vandaag jouw vragen over Rainbow 6 Patriots en de Wii U.

Voordat het drietal over gaat tot het beantwoorden van jouw vragen, gaan ze het eerst nog even hebben over hun avonturen van afgelopen weekend. Zo was het natuurlijk Moederdag, en vooral Martin en Dennis hebben dit flink gevierd. Dennis heeft zelfs vijf rondes sushi op weten te eten, terwijl Boris de derde ronde vaak maar net weet te halen.

Allemaal leuk en aardig, tijd voor jullie brieven! We gaan het onder andere hebben over Rainbow 6 Patriots, een game waar al lange tijd geleden een trailer van uit kwam, maar waar we nu al tijden niks meer van gehoord hebben. Gaan we deze game binnenkort zien? Martin, Boris en Dennis doen een voorspelling.

Ook komt de Wii U aan bod, die volgens geruchten een boel games gaat missen omdat de Frostbite 3 Engine er niet goed op zou draaien. Is dit waarheid, of gewoon pure onzin? Dat en natuurlijk nog veel meer gaan Martin, Boris en Dennis je allemaal vertellen in Brievenmaandag met vragen over Rainbow 6 Patriots en de Wii U.

Al jouw eigen brandende vragen, scherpe opmerkingen of ingewikkelde dilemma’s kun je natuurlijk mailen naar redactie@gamekings.tv. Ook op Twitter kan je reageren met #Gamekings of #Brievenmaandag.

En je weet het, vanavond 22:30 uur op MTV kun je de Gamekings Angst Aflevering zien en die wil je niet missen! Wil je een uniek ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt winnen? Stuur een foto van hoe jij Gamekings kijkt met ‘Ik kijk #Gamekings‘ en wie weet hangt dat shirt volgende week bij jouw in de kast.

Vragen over Rainbow 6 Patriots en de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch