Menu Premium
Loading...

Vragen over Rage en Tycoon games

17/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer de laatste Brievenmaandag van het jaar, misschien zelfs wel voor altijd. Dennis heeft in ieder geval flink wat theorieën in zijn hoofd zitten over hoe de wereld zou vergaan. Steven en Martin hebben daar zo hun eigen mening over, maar dat zie je in Brievenmaandag met vragen over Rage en Tycoon games.

Na een rustig weekendje zijn de mannen helemaal uitgerust om de laatste vragen van dit jaar te beantwoorden. Er zijn genoeg brieven binnengekomen om er een goede Brievenmaandag van te maken. Zo wordt er gevraagd waar al die Tycoon games toch eigenlijk gebleven zijn. Worden met de nieuwe SimCity een aantal klassiekers als Roller Coaster Tycoon niet over het hoofd gezien? Wil jij ook een nieuwe Rollercoaster Tycoon met hedendaagse graphics?

Een oude bekende van ons heeft nog een paar vragen voor ons, zoals wat de fuck de mannen van Gamekings doen tijdens al die lange vluchten. Daarnaast heeft hij nog een paar vragen over games, waaronder over het niet mega-succesvolle Rage.

Nadat de volgende briefschrijver eerst een spoiler weggeeft voor de Dragonborn DLC van Skyrim, heeft hij wel een hele gevoelige vraag. Waar Dennis, Martin en Steven maar al te graag op ingaan natuurlijk. Dat krijg je als Kerst voor de deur staat.

Dan hebben we nog de vetste vraag ooit(!) binnen gekregen volgens Martin, en die gaat over de leeftijdsgrens van games. Je kunt natuurlijk nooit te voorzichtig zijn met al dat geweld van tegenwoordig in games. Deze vraag wordt vervolgd met de nu al trending dilemma’s. Als dit zo doorgaat wordt 2013 het jaar van de dilemma’s.

Natuurlijk zijn er ook nog tweets binnengekomen en deze zullen niet onbehandeld blijven, maar dat zie je natuurlijk allemaal in de nieuwe Brievenmaandag met vragen over Rage en Tycoon games.

Vragen over Rage en Tycoon games

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch