Menu Premium
Loading...

Vragen over Project Morpheus en Assassin’s Creed Unity

24/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag in Brievenmaandag zijn Boris, Dominique en David van de partij. Samen zitten zij klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Onder andere kregen we vragen over Assassin’s Creed Unity. De eerste beelden zijn vrijdag vrijgegeven en de vraag is wat de mannen op de redactie ervan vinden. Vooral David is een groot Assassin’s Creed-fan en hij heeft het hele weekend de tijd gehad om frame voor frame de trailer te ontleden. De VR-bril Oculus Rift wordt door velen geprezen en Sony kon daarom ook niet achterblijven. Zij komen met hun eigen bril, voorlopig genaamd Project Morpheus en ook hier kunnen de mannen niet stil over zijn. Dus kijk nu snel deze Brievenmaandag met vragen over Project Morpheus en Assassin’s Creed Unity.

Het is maar goed dat Boris er vandaag bij zit, omdat er een vraag over afvallen tussen zit en niemand op de redactie weet daar meer van dan onze Boris. Dus pak je notitieblokje er maar alvast bij, want de dieetlessen van de expert komen er aan. Ben jij daarnaast ook al heel lang nieuwsgierig naar welke saus de redactie bij hun nachos nemen, dan krijg je hier nu eindelijk antwoord op. Er wordt ook een hoop gepraat over namen en achternamen. Boris was namelijk benieuwd of jij een woord kon vinden dat rijmde op Boris. Het enige woord dat niet meer kan is clitoris, omdat Boris deze al kende. Laat je dus horen!

Verder komt de baard van Skate nog aan bod, het PlayStation 4/PS Vita-pakket en hebben de mannen nog tips over hoe je het beste een brandende vraag kunt blussen. Ook zijn er een paar pittige dilemma’s van de partij, waar de heren hevig verdeeld over zijn. Als laatste helpen wij je nog allemaal even herinneren dat zaterdag de 29ste in Hoog Catharijne te Utrecht het World of Tanks Community event zal plaatsvinden.

Heb jij nog brandende vraag die geblust moet worden? Stuur die dan naar redactie@gamekings.tv, plaats ‘m op onze Facebook-pagina onder de Brievenmaandag-post of stuur hem door middel van een tweet de wereld in #Brievenmaandag!

Vragen over Project Morpheus en Assassin's Creed Unity

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch