Menu Premium
Loading...

Vragen over Prequels en de PlayStation 4

11/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is over dus luiden Jelle, Martin en Dennis de week voor je in. Martin heeft de afgelopen drie weken een nieuwe zonnebank gekocht, Dennis heeft dit weekend geen UFC gekeken en Jelle is vandaag ook nog eens jarig, alleen mag niemand dat weten. Ze zitten er helemaal klaar voor om jouw vragen te beantwoorden in Brievenmaandag met dit keer vragen over prequels en de PlayStation 4.

We beginnen deze week ietsje anders, dit komt allemaal doordat onze Jelle vandaag 27 is geworden. Dit is natuurlijk uniek en moet gevierd worden. Na al dit feestgebruis worden ook nog eens al jullie vragen beantwoord. Nog niemand kan de aankondiging van de PlayStation 4 loslaten, ook vandaag hebben we vragen over de 4K resolutie en over de next-gen games. De laatste tijd zijn er verschillende prequels uitgekomen, zoals; God of War: Ascension en Tomb Raider. Naast prequels zijn er de laatste tijd ook een aantal games waar de pijl en boog centraal staan verschenen, zoals; Tomb Raider, Assassin’s Creed 3 en Crysis 3. Echter lopen de meningen uiteen over de creativiteit van prequels en de wreedheid van pijlen en bogen.

Naast al deze vragen bespreken we natuurlijk ook jouw tweets. Dit keer over onder andere Agent en oorlogsgames. Heb jij nog brandende vragen of opmerkingen of heb jij nieuwe verse dilemma’s? Stuur het dan vooral op naar redactie@gamekings.tv of tweet het met #Gamekings of #Brievenmaandag. Jelle feliciteren kan ook, via @GKJelle.

Ben jij geïnteresseerd in de live release van StarCraft 2: Heart of the Swarm? Deze is vanavond om 19.00 uur te checken via een livestream.

Vragen over Prequels en de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch