Menu Premium
Loading...

Vragen over PlayStation 4 en Xbox One

25/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe brievenmaandag! Boris, Jelle en Dominique zitten klaar om je te vertellen over het weekend en de aankomende week. Je hoort het allemaal in deze nieuwe brievenmaandag met vragen over de PlayStation 4 en Xbox One om je door de maandag heen te slepen.

Het is misschien wel een van dé meest bewogen weekenden van het jaar 2013 geweest, want de redactie heeft kennis mogen maken met beide nieuwe consoles. Microsoft heeft vorige week vrijdag natuurlijk de Xbox One release doorgemaakt en de PlayStation is inmiddels al een weekje uit in Amerika, twee weken voor de Europese release.

Boris is helemaal lyrisch over de PlayStation 4 en de nieuwe functionaliteiten, en kan er niet over ophouden. Verder ga je natuurlijk allemaal horen wat er deze weken rond de nieuwe consoles gaat gebeuren bij Gamekings.tv. Verwacht dus veel content over de PlayStation 4 en de Xbox One in deze Brievenmaandag, maar ook verder deze week op de site.

De brandende kijkersvragen stonden deze week dan ook in het teken van next-gen. Er is nog lang niet alles duidelijk over de nieuwe consoles, dat blijkt wel uit de vragen over bijvoorbeeld streamen en het gebruik van de PS Vita. Daarnaast krijgen de heren de gebruikelijke non-games vragen over zich heen.

Ben jij benieuwd naar het echte next-gen weekend van Boris, Jelle en Dominique? Ze beantwoorden al je prangende kijkersvragen over de PlayStation 4 en de Xbox One en willen graag weten wat er onder de gamers speelt. Check dus de video in deze nieuwe Brievenmaandag met vragen over PlayStation 4 en Xbox One.
Vragen over PlayStation 4 en Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch