Menu Premium
Loading...

Vragen over PlayStation 4 en UFC 156

04/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een weekend vol sport en sensatie keert iedereen terug op de redactie van Gamekings. Bijgekomen van het geweld in de Octagon en de sensatie van de Super Bowl, zitten de heren JJ, Dennis en Martin aan de bekende tafel om antwoord te geven op jouw brandende vragen. Deze week bespreken ze vragen over PlayStation 4 en UFC 156, ook de Super Bowl XLVII passeert de revue.

Het was absoluut verboden om op de redactie ook maar een woord te reppen over de Super Bowl of UFC 156, aangezien JJ bij binnenkomst al aangaf geen van beiden te hebben gezien. Dat werd op de lippen bijten voor iedereen op de redactie, Dennis in het bijzonder leek het daar best moeilijk mee te hebben. Steven komt daarom even langs om jullie bij te praten over de twee evenementen waar JJ dat niet kon. Verder komen er brieven binnen met vragen over de nieuwe PlayStation, launch titels voor de PlayStation 4 en Xbox 720, komen we erachter wat voor koekjes de heren zouden willen zijn en ontdekken we JJ’s afkeer voor chocopasta en pindakaas. Natuurlijk komen de gebruikelijke hersenkrakende dilemma’s ook aan bod deze week en is er zoals gewoonlijk ook tijd om jullie tweets te bespreken.

Heb jij nog vragen, verzoekjes of deel jij JJ’s afkeer tegen bepaalde vormen van broodbeleg, wees dan vooral niet bang en deel dat met ons op redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag en dan zou het zomaar kunnen dat jouw vraag volgende week besproken wordt in een nieuwe aflevering van Brievenmaandag.

Vragen over PlayStation 4 en UFC 156

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch