Menu Premium
Loading...

Vragen over PlayStation 4 en Destiny

18/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft dit weekend lekker van het eerste lentezonnetje genoten, Dennis is naar Seattle gevlogen en Boris is helemaal ontwaakt uit zijn winterslaap. Met de welbekende ‘jeuuuuuj’ luiden ze met z’n drieën een geheel nieuwe Brievenmaandag voor je in met vragen over PlayStation 4 en Destiny.

Woensdag is het al zover, hét PlayStation event waar iedereen al weken over praat. Natuurlijk kan dit onderwerp ook vandaag niet ontbreken in Brievenmaandag. Zal er daadwerkelijk een nieuwe console worden aangekondigd? Of worden alle verwachtingsvolle gamers teleurgesteld naar huis gestuurd? Iemand van Gamekings heeft het geluk bij dit veelbesproken event aanwezig te mogen zijn en gaat hopelijk een perfecte verjaardag tegemoet in het verre Amerika.

Een ander event wat eraan zit te komen is de Gamekings Showcase March Madness met veel bier, games en halfnaakte vrouwen, waardoor het feest natuurlijk niet voor niks tot zestien jaar en ouder is veroordeeld. JJ, Boris en Dennis weten wel raad met de mooie dames en vertellen je er maar al te graag over.

Boris is zo vrolijk na het zien van het eerste zonnetje dat hij zelfs bereid is een stukje te zingen speciaal voor één van onze kijkers. Benieuwd voor welk liedje Boris heeft gekozen? Dat zie je in Brievenmaandag met vragen over PlayStation 4 en Destiny.

Heb je zelf nog brandende vragen, complexe dilemma’s, ongezoute opmerkingen of moet je gewoon nog even iets kwijt? Laat het ons weten via redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag en wie weet zie je jouw brief volgende week terug in Brievenmaandag. Vragen over vriendelijkheid en bier bij de Showcase

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch