Menu Premium
Loading...

Vragen over Nintendo en next-gen consoles

02/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De brievenmaandag van deze week is een heel bijzondere editie. Grofweg gezegd hebben de heren positief en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat er een ontzettend dikke prijsvraag voor je klaar staat. Maar dan bedoelen we ook echt Sugar Lee Hooper-dik. Slecht nieuws is er ook, zoals je van een licht emotionele Boris zal horen. Je hoort het: er komt heel veel voorbij in deze brievenmaandag met vragen over Nintendo en next-gen consoles.

Je kent het recept: jij stuurt je brieven en tweets in en wij beantwoorden ze met alle liefde voor je. Ditmaal heeft de redactie een wel heel bijzondere brief ontvangen, namelijk een heuse liefdesbrief. Van een écht meisje! Hij ligt al de hele ochtend op de tafel en iedereen stond te springen om de brief open te maken. De grote vraag blijft wel, voor wie is deze brief nou precies bedoeld? Zou iemand op de redactie een geheime minnaar hebben?

JJ kan het wederom niet laten om nog wat over Firstlook te vertellen en Boris is het hele weekend verslaafd geweest aan Diablo 3. De game is inmiddels op de console verschenen en Boris laat je zelfs vóór de review nog weten dat hij al een beetje enthousiast is. Dennis kan nog steeds niet ophouden over zijn Wargaming-trip met Jelle naar Wit-Rusland en dat zet de heren aan het denken. Wat zijn de wreedste en meest epische trips geweest die deze mannen ondernomen hebben?

Ben jij benieuwd wat er dit keer wordt besproken? Je ziet het in deze bewogen editie van brievenmaandag.

Vragen over Nintendo en next-gen consoles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch