Menu Premium
Loading...

Vragen over Medal of Honor: Warfighter

15/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat voor maandag is het? Brievenmaandag! Yes, en er wordt gekeken naar alle vragen die er afgelopen week bij ons op de redactie zijn binnen gedruppeld. Dus ben jij al een week aan het wachten met die ene brandende vraag, kijk dan snel naar Brievenmaandag met vragen over Medal of Honor: Warfighter en Dishonored.

JJ, Martin en Jelle praten nog even na over het weekend. Het is het eerste weekend sinds twee weken voor de mannen, want er is vorig weekend natuurlijk gewoon hard doorgewerkt. Zo heeft Martin een bijzondere aanvaring gehad met een enthousiaste jongeman op het station van Den Haag bijvoorbeeld.

JJ heeft zijn haar speciaal en hoogstpersoonlijk op dezelfde manier geknipt als het kapsel van Martin, zodat een stuk aerodynamischer een aantal vragen uit de wereld kan helpen. Zoals de zorgen van een van de brievenbouwers over de toekomst van Firstlook nu het Mayaanse doemscenario steeds dichterbij komt. Dat is 21 december al! En de vraag of het wel verstandig is van EA om een Beta uit te brengen vlak voor de releasedatum, zoals dat met Medal of Honor: Warfighter is gebeurd recentelijk.

Blijkbaar zijn er ook mensen benieuwd hoe Jelle en Martin aan die mad-dikke dubstep bangers komen die in de afleveringen voorbij komen. Zit er een groot geheim achter? Worden ze niet gewoon ter plekke in de studio gemaakt? Of ligt het antwoord daarbuiten in de wijde wereld? Iemand nog zin in Project X Den Haag trouwens? Tot slot zijn er nog vragen over Dishonored. Deze game heeft het verbazingwekkend goed gedaan, maar is dit wel zo eerlijk dat we daar zo verbaasd over moeten zijn?

Tweet! Tweet! Deze vogel houdt ook nooit zijn snavel, dus je kunt nog een flinke lading tweets verwachten. Martin, JJ en Jelle gaan je alle antwoorden geven in de altijd informatieve maar ditmaal ook zeer grappige Brievenmaandag met vragen over Medal of Honor: Warfighter en Dishonored.

Vragen over Medal Of Honor Warfighter en Dishonored

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch