Menu Premium
Loading...

Vragen over Mafia III en Xbox One

24/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een natte maandag na twee weken vol E3 geweld, dat betekent maar één ding: een enorme stapel brieven. Na deze E3 is iedereen benieuwd naar de volgende stappen van hun geliefde game. Of misschien is die game waar jij al zo lang naar uitkeek niet eens aangekondigd en kijk je hoopvol uit naar de Gamescom. De mannen zitten er in ieder geval helemaal klaar voor om je helemaal bij te praten en je te helpen bij al jouw vragen. Ook als je geen vragen hebt, kun je lekker achterover hangen en genieten van een nieuwe stortvloed aan informatie. Kijk dan naar deze nieuwe Brievenmaandag met vragen over Mafia III en Xbox One.

Deze week kun je meer dan alleen een berg informatie verwachten. Er is namelijk ook een prijsvraag. Wat kun je winnen? Er verschijnt nieuwe Black Ops 2 DLC op 2 juli. Zo kun je een nacht doorbrengen met Skate en je buddies in een gevangenis die is omgebouwd tot een hotel waar je de nieuwste Call of Duty DLC kunt spelen. Ook kun je Perks unlocken waardoor jij naar huis kan gaan met leuke prijzen. Hoe je dit alles kunt winnen, zie je in deze Brievenmaandag met vragen over Mafia III en Xbox One.

Zit je er klaar voor om te kijken hoe Jelle, Martin en Dominique antwoord gaan geven op al jouw vragen? Dan mag je deze Brievenmaandag niet missen. Ook loopt het water bij de heren in de mond. Na aanleiding van de verjaardag van Marvin staan er drie Bossche Bollen klaar die pas op mogen aan het einde van Brievenmaandag, nadat ze antwoord hebben gegeven op vragen over Mafia III en Xbox One. Houden de heren het vol om alle antwoorden te geven voor ze zich storten op de traktatie? Daar kom je maar op één manier achter.

Vragen over Mafia III en Always Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch