Menu Premium
Loading...

Vragen over Mafia III en Virtual Reality

12/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat kan een aantal dingen betekenen: de week is begonnen, school of werk staat voor de deur, je verlangt nu al naar het weekend, en natuurlijk Brievenmaandag. Deze week zijn JJ, Steven en Melle aangeschoven voor vragen over Mafia III en Virtual Reality.

JJ begint gelijk met een opmerkelijke mededeling. Hij is namelijk naar een kattenshow geweest. Melle en Steven vragen zich af of dat hetzelfde is als een hondenshow, waar de honden een parcours moeten doorlopen. Enfin, zoals elke week zijn er ook ladingen met post binnengekomen en heeft onze redactie er een paar goede vragen uitgehaald. Zo is er een vraag over WWII-games en of die nog een toekomst hebben. Ook wordt de vraag gesteld in welke taal de mannen games spelen en is er nog iets over eten. Eten JJ, Steven en Melle tijdens het games of vergeten ze het pakweg gewoon?

En jij? Snaai jij een hele zak chips leeg tijdens het gamen of houd jij niet van vette vingers op je controller of toetsenbord? Laat het even weten in de comments en check natuurlijk vooral Brievenmaandag.

Blijf ook al je vragen sturen naar redactie@gamekings.tv of via Twitter met #Brievenmaandag!

Vragen over Mafia III, Virtual Reality

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch