Menu Premium
Loading...

Vragen over Mafia III en de PlayStation 4

23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de laatste keer dit jaar zitten er drie heren van Gamekings achter de legendarische Brievenmaandag-tafel. Dennis, Skate en Jelle hebben het voorrecht gekregen om plaats te mogen nemen in dit item. De allerlaatste vragen die gestuurd zijn via Facebook, Twitter of email worden vandaag beantwoord. Zo behandelen de drie gasten enkele vragen over Mafia III en de PlayStation 4. Naast een hoop andere gestelde vragen, wordt er ook nog het een en ander besproken en gediscussieerd rondom de feestdagen en de speciale Gamekings aflevering die vanavond op MTV te bekijken is.

Mafia II ligt nu al een paar jaartjes in de winkel. Hoog tijd dus voor een nieuw deel. Nou heerst alleen de vraag of er überhaupt al nieuws is over dit derde deel? Komt de game al in 2014 uit of pas in 2015, en natuurlijk niet onbelangrijk, op welke consoles komt de game uit? Verder zijn er nog enkele kijkers onder jullie, die nog een beetje twijfelen of je beter een PlayStation 4 of een Xbox One kunt halen. Een belangrijke factor die de beslissing makkelijker moet maken, is welke online service beter is. PlayStation Network of Xbox Live. In deze Brievenmaandag leggen de heren hun voorkeur uit!

De allerlaatste Brievenmaandag van het jaar bevat natuurlijk nog een heleboel andere vragen. Zo zijn er bijvoorbeeld nog dringende vragen over Gears of War, Mario 64, Dark Souls 2 en Battlefield 4. Om van deze Brievenmaandag een topper te maken, hebben de gasten ook nog een toffe prijsvraag rondom Gran Turismo 6. Je maakt namelijk kans op de special edition! Bekijk het item, zodat je weet wat je moet doen om kans te maken. Stuur het antwoord op naar prijsvraag@gamekings.tv!

Je zult het de afgelopen dagen vast en zeker voorbij hebben zien komen op Gamekings.tv: Zombiekings 2. Het is vanavond eindelijk zover: de première van Zombiekings 2. Gaat Gamekings de zombie-apocalyps overleven? Je ziet het vanavond 22.30 op MTV!
Vragen over Mafia III en de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch