Menu Premium
Loading...

Vragen over Hatred en David en Shelly’s verjaardag

20/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een speciale Brievenmaandag vandaag, want David en Shelly zijn jarig! Jeeeuuuj! Check het nu in deze Brievenmaandag met vragen over Hatred en David en Shelly’s verjaardag!

JJ schuift vandaag bij ze aan om de vragen te beantwoorden, waarvan er een gaat over de controversiĆ«le game Hatred. Deze nieuwe game heeft met het vrijgeven van de eerste beelden al voor veel ophef gezorgd. Niet alleen de mainstream-media, maar ook de gamemedia sprongen er gelijk bovenop om hun afschuw erover te uiten. Het is dan ook geen alledaagse game… Naast deze discussie over de gruwelijke beelden is er gelukkig ook genoeg tijd voor wat leuks. Namelijk het vieren van twee verjaardagen! David en Shelly zijn een jaartje ouder en hebben daarom een aantal speciaal in elkaar geknutselde verjaardagskaarten ontvangen. Ook volgen er vragen over onder meer Nintendo, Project Cars en zijn er een paar dilemma’s. Genoeg te zien dus.

Terwijl wij nog wat slagroom- en appelkruimeltaart naar binnen werken, kun jij lekker achterover leunen en kijken naar deze nieuwe Brievenmaandag met vragen over Hatred en David en Shelly’s verjaardag!

Vragen over Hatred en David en Shelly's verjaardag

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch