Menu Premium
Loading...

Vragen over Halo: Spartan Assault en Insomniac Games

22/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag de warmste dag van het jaar, maar veel belangrijker is dat het vandaag maandag is. Een plus een is twee, dus dat betekent dat het vandaag de warmste brievenmaandag van het jaar is. Martin, Boris en Dennis zitten klaar om je alles te vertellen over hun weekend, en verder beantwoorden ze natuurlijk al jouw tweets en vragen over Halo: Spartan Assault en Insomniac Games.

Alhoewel het een top weekend was met heerlijk weer, lukt het Boris om te beginnen met negativiteit. Na zijn rant op Twitter gaat hij in deze Brievenmaandag door over zijn ervaringen met een bekende online shop. Niet alleen Boris heeft dit weekend slechte ervaringen gehad met een bestelling, ook Dennis had dit weekend genoeg reden om te balen. Daarnaast was het wel een zonnig weekend en is er ook genoeg positiefs te melden.

Uiteindelijk draait het natuurlijk op maandag allemaal om jouw tweets, brieven, vragen en dilemma’s die je stuurt naar redactie@gamekings.tv of via Twitter met #brievenmaandag. Gelukkig schakelen we daar dan ook snel op over. Halo: Spartan Assault is uit en Dennis kan niet wachten tot hij kan beginnen met spelen. De grote vraag voor deze game is, waarom wordt er gebruik gemaakt van micro-transacties? Verder hebben we het even over de ontwikkelaar Insomniac Games, de studio achter Spyro, Ratchet and Clank en Fuse, die nu werken aan de game Sunset Overdrive.

We kunnen het ook niet laten om de Gamescom 2013 aan te halen. Zoals jullie hebben kunnen horen in Einde van de Week Vrijdag zullen wij de volledige beurs groots verslaan op Gamekings.tv. Martin is vooral aan het brainstormen over een nieuwe titelsong die minsters zo episch moet zijn als de welbekende E3 2013 intro. Zijn ideeën tot nu toe en al jouw vragen over Halo: Spartan Assault en Insomniac Games check je in deze Brievenmaandag.

Vragen over Halo: Spartan Assault en Insomniac Games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch