Menu Premium
Loading...

Vragen over Halo 4 en Sinterklaas

03/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds 1 december is het winter en dat merk je meteen aan de sneeuw die buiten valt. Aangezien de meeste mensen van de redactie met de trein komen, zijn de opnames wat later gestart, want je weet dat winter weer en de NS niet samen gaan. Dominique, JJ en Steven beantwoorden deze week vragen over Halo 4 en Sinterklaas.

Er is schokkend nieuws van afgelopen week. Boris doet mee aan de Meest Sexy Vegetariër verkiezing. Nou is dat op zich niet zeer interessant, maar laat het nou net zo zijn dat Dinand (de zanger van Kane) bovenaan in de peiling is komen te staan. Als Nederlander met goede smaak kun je dit natuurlijk niet laten gebeuren. Dus vraagt de redactie of jullie op Boris willen stemmen die op het moment op nummer 2 staat. Je kunt je stem uitbrengen op www.wakkerdier.nl/sexyvegetarier.

Sinterklaas is in het land en deze Goedheiligman viert bijna zijn verjaardag. Daarom komen er meerdere Sinterklaas vragen langs in deze brievenmaandag. Zo vertellen wij je welke game we het liefst in onze schoen vinden, welke game de Goedheiligman het liefste cadeau doet en wat de beste surprise game is. Daarnaast moeten Dominique, JJ en Steven kiezen of ze meer houden van Sinterklaas of Kerst, en tussen pepernoten of kruidnoten.

Je kunt ook nog steeds meedoen aan de HaloXL prijsvraag waarmee je prachtige Halo 4 schilderijen kunt winnen. Stuur jou creatieve Halo 4 creatie op naar haloxlprijsvraag@gmail.com en wie weet hangt er straks een Halo 4 schilderij aan je muur.

Het houdt niet op met de prijsvragen, want we hebben ook nog een Wreck-It Ralph prijsvraag. Als jij kans wil maken om gratis naar de voorpremière van de film te gaan op 10 december om 19:00u in Amsterdam, stuur dan een mailtje naar prijsvraag@gamekings.tv en vertel ons waarom jij zo graag naar deze film toe wilt.

De brieven deze week zijn wat minder gerelateerd aan Sinterklaas. Zo wordt er een vraag gesteld over onze allerslechtste aankoop ooit en waar Simon eigenlijk is. In andere woorden, het is een coole winter brievenmaandag met vragen over Halo 4 en Sinterklaas.

Vragen over Halo 4 en Sinterklaas

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch