Menu Premium
Loading...

Vragen over GTA V en Nintendo

08/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is lekker weer en dat weten ze bij Gamekings ook. Vandaar dat Brievenmaandag deze week is omgedoopt tot Ooooohmmaandag. Dit is natuurlijk allemaal, omdat je met het mooie weer rustig aan moet doen en dus lekker zen moet zijn. Dat zit na het weekend van Martin, Boris en Nino wel goed en daarom beantwoorden ze jouw vragen over GTA V en Nintendo in deze, uiterst zonnige, Brievenmaandag.

Voordat de brieven en tweets behandeld worden, moet het eerst even over het weekend gaan. Martin is nuchter gebleven bij een potje Mexen en dat is een vrij knappe prestatie. Boris heeft een weekend op het strand gelegen en is zelfs met de fiets naar werk gekomen. Nino heeft zijn weekend daarentegen op het Westergas terrein doorgebracht bij Pitch.

We hebben ook vandaag een sloot aan brieven en tweets binnen gekregen deze week. Er is een vraag of er een nieuwe Fallout game gaat komen, we hebben een mooie stelling betreft GTA V en de Wii U en Nintendo worden aandachtig besproken. Daarnaast beantwoordt het drietal nog wat tweets.

Met zo’n zomerse dag als deze moet er natuurlijk ook iemand in het zonnetje worden gezet. Omdat Jordy zo enthousiast heeft gereageerd op de tweet van Martin, die opriep tot het stellen van vragen voor brievenmaandag, wordt er speciaal de top 5 van Jordy behandeld. Van de elf vragen die Jordy heeft gestuurd worden de beste vijf vragen voorzien van een antwoord.

Je tweets kan je blijven sturen naar #Brievenmaandag en misschien heb jij volgende week jouw eigen top 5. Natuurlijk kan je ook ouderwets je brieven naar redactie@gamekings.tv sturen. Hoe dan ook, er staat een Brievenmaandag voor je klaar met vragen over GTA V en Nintendo

Vragen over GTA V en Nintendo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch