Menu Premium
Loading...

Vragen over GTA V en Firstlook 2013

30/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeeeuj! Het is het begin van een nieuwe week. Dit wil dus zeggen dat er een spiksplinternieuwe Brievenmaandag voor jou klaar staat! Sinds 17 september zijn er ontzettend veel mensen in de ban van Grand Theft Auto V. Dit valt dan ook goed terug te zien in de binnengekomen brieven. Voor de niet-Grand Theft Auto V-fans onder ons zijn er natuurlijk ook een boel andere vragen. Zo zal de Steam-controller aan bod komen en zullen de drie gasten geconfronteerd worden met een heleboel dilemma’s. Of deze dilemma’s net zo goed zijn als in de voorgaande Brievenmaandagen, hoor je natuurlijk in deze Brievenmaandag met vragen over GTA V en Firstlook 2013.

Vorige week werd er een prijsvraag in het leven geroepen, waarvan de opdracht was een foto van je hond te maken. Als je hier aan deel hebt genomen, dan maakte je namelijk kans op een hondenketting van Grand Theft Auto V. In deze Brievenmaandag zien we wie de drie winnaars zijn, die ieder zo’n vette hondenketting hebben gewonnen. Naast deze grote hoeveelheid Grand Theft Auto V, is er ook nog aandacht over voor de vetste gamebeurs van de Benelux, namelijk Firstlook 2013. We hebben er wat prangende vragen over binnen gekregen. Gelukkig zit JJ, de alwetende wat betreft Firstlook 2013, ook aan tafel om antwoord te geven op deze vragen.

Naast alle vragen die JJ, Boris en Jelle beantwoorden in deze Brievenmaandag, wil Boris nog heel graag iets kwijt. Iets waardoor hij sinds dit weekend in een zware depressie verkeert. Check nu deze Brievenmaandag om erachter te komen waar Boris nu precies mee zit. Dus stop met lezen en ram op die playknop!

En vergeet natuurlijk vanavond niet over te schakelen op MTV om 22:30, want er staat je een nieuwe Gamekings aflevering te wachten. In deze aflevering bezoekt Boris de Ubisoft Digital Days. Check het!
Vragen over GTA V en Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch