Menu Premium
Loading...

Vragen over GTA V en de PlayStation Vita

05/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en Jelle zijn net terug van een trip die ze afgelopen weekend maakten richting Wit-Rusland. Tijdens deze trip hebben ze naast games checken en feesten ook met echte wapens mogen spelen. Iets waar we natuurlijk bijna allemaal jaloers op zijn. Boris heeft het daarentegen dit weekend iets rustiger aangedaan. Je hoort het allemaal van ze naast de vragen over GTA V en de PlayStation Vita.

Je kunt je waarschijnlijk nog wel herinneren dat Boris twee weken terug niet zo te spreken was over zijn nieuwe blender. Ook vandaag heeft Boris een appeltje te schillen met een bedrijf, hoewel dit keer een mobiele provider. Dennis en Jelle vinden stiekem dat Boris moet oppassen dat hij geen ouwe zeurpiet wordt. Gelukkig blijft het niet bij klagen en komen er ook zinnige uitspraken en onderbouwende kritiek uit.

In deze Brievenmaandag zijn er vragen over de connectie tussen de PlayStation Vita en de PlayStation 4, en of wij denken of GTA V dé game van het jaar wordt en dus alle verkooprecords gaat verbreken. Dennis vertelt wat hij vindt van Splinter Cell: Blacklist en zij geven antwoord op de vraag wat ze ervan vinden dat er nog current-gen toppers aankomen, terwijl de next-gen consoles al bijna voor de deur staan. Er zijn naast de vragen over games ook vragen over het sociale leven en vrije tijd van onze presentatoren. Want is er naast hard werken en gamen nog wel tijd voor vrienden en familie? Of waar je bijvoorbeeld in Nederland het beste een tattoo kan laten zetten en waarom Jelle nog niet vol met tattoos zit.

Heb jij nog brandende vragen voor Brievenmaandag? Al jouw vragen, opmerkingen en dilemma’s kun je kwijt via redactie@gamekings.tv of via Twitter met #Brievenmaandag.

Vragen over GTA V en de PlayStation Vita

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch