Menu Premium
Loading...

Vragen over GTA 5 en Black Ops 2

12/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en we zijn overladen met brieven. Dat kan maar één ding betekenen: brievenmaandag! Na een weekend vol vrolijkheid komen Dennis en Boris terug op de redactie waar ze nog altijd “It’s a small world” zingen. Toch moeten ze stoppen met zingen, want samen met JJ, die een strijdlustig weekend heeft gehad in Engeland, hebben we ze nodig om te reageren op alle brieven. Als je benieuwd bent naar de antwoorden op alle vragen, kijk dan deze brievenmaandag met vragen over GTA 5 en Black Ops 2.

Boris en Dennis zijn terug uit Disneyland Parijs, waar ze zich van hun goede kant hebben laten zien door hun ‘fast passes’ af te staan en er andere mensen blij mee te maken. Daarentegen heeft JJ juist zijn moordende kant laten zien tijdens een geheime Call of Duty: Black Ops 2 trip. Ondanks een vrolijke toon wordt er wel wat gal gespuwd na een aantal onrechtvaardige gebeurtenissen rondom releases. Verder kon het natuurlijk ook niet uitblijven dat er vragen zijn over GTA 5, die zich door de mysterieuze sfeer in de kijker blijft spelen.

Toch komen er ook vragen die onze Gamekings niet hadden verwacht, doen ze een gokje naar de releasedatum van GTA 5 en praten ze over het hard gevallen THQ.
We eindigen zoals altijd met de tweets waarin levensvragen gesteld worden. Wil je weten wie JJ, Boris en Dennis liever zien als ze moeten kiezen tussen Yolanthe of Doutzen en wat ze kiezen bij het dilemma duiken of parachute springen? Kijk dan deze aflevering van brievenmaandag met vragen over GTA 5 en Black Ops 2.

Blijf natuurlijk al je vragen, dilemma’s en andere kwesties naar ons sturen. Stuur ze allemaal naar redactie@gamekings.tv of tweet je vragen en dilemma’s met #Brievenmaandag. Vergeet ook niet in de comments te laten weten of je Call of Duty: Black Ops 2 haalt en waarom wel of niet.

Vragen over GTA 5 en Black Ops 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch