Menu Premium
Loading...

Vragen over GoPro 3 en Next-Gen Consoles

21/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al slippend en glijdend zijn we dan toch veilig aangekomen op de redactie. We werden vandaag niet alleen onder de sneeuw bedolven. Nee, ook onder allemaal brieven. En dat ook nog eens op een maandag. Kortom, Brievenmaandag komt er aan. De brieven zijn stuk voor stuk met liefde opgeraapt en doorgelezen. De mannen zitten er klaar voor en dus is het tijd voor Brievenmaandag met deze keer vragen over GoPro 3 en Next-Gen Consoles.

Ondanks dat de wegen onbegaanbaar zijn, waterleidingen bevriezen en vliegtuigen niet opstijgen, is dit het favoriete jaargetijde van Jelle. Dit in tegenstelling tot Nino die, dankzij het koude winterse weer, betere weekenden heeft gekend. Wat Dennis er van vindt? Tja, die is er niet helemaal bij. De kater komt altijd een dag later en als je de kater weg blijft drinken, slaat deze terug als een tijger. Toch zitten ze alle drie even vrolijk als altijd jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk zijn de brieven niet het enige wat voorbij komt in deze Brievenmaandag. De tweets komen ook langs. Tenminste, wanneer Sjon de Sloper stopt met slopen en de stoelen heel laat. Zo komen er tweets en vragen langs over onze favoriete sneeuw game, plannen voor Livekings en hoe Nino zijn baard “zo mooi laat glanzen en compact houdt”. Oftewel, naast games, ook shampoo tips voor de mannen die geen koude kin, krijgen met dit weer.

Maar natuurlijk vooral veel vragen over games en alles uit de industrie. We gaan natuurlijk niet alle vragen verklappen, maar het zijn er genoeg. Je moet helemaal kijken als jij een handgeschreven brief, bedekt met glitters en een geurtje, op hebt gestuurd. Want wie weet komt jouw vraag dan langs! Check dus snel deze Brievenmaandag met vragen over GoPro 3 en Next-Gen Consoles.

Heb jij nog een brandende vraag, maar heb je deze nog niet aan ons laten weten? Stuur dan snel je vragen naar redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag en wie weet komt jouw vraag volgende week langs in een nieuwe Brievenmaandag!

Vragen over GoPro 3 en Next-Gen Console aansluitingen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch