Menu Premium
Loading...

Vragen over Gears of War: Judgment en de Wii U

29/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vakantie is voorbij, al hebben we daar op de redactie weinig van gemerkt aangezien er gewoon hard werd doorgewerkt. Toch zijn regenachtige maandagen nooit echt leuk, dus om de dag wat draaglijker te maken zitten de altijd vrolijke Jelle, Dennis en Martin voor je klaar om jouw opgestuurde brieven en tweets te beantwoorden. Het zijn deze week vragen over Gears of War: Judgment en de Wii U.

In deze epische brievenmaandag wordt er beroep gedaan op de culinaire kwaliteiten van Jelle, Dennis en Martin. Zo wordt er gevraagd of er ooit nieuwe afleveringen van Burgerkings komen, maar dat is pas het begin. Ook in de┬ádilemma’s┬ádeze week speelt eten een belangrijke rol. Dilemma’s als “saus erop of ernaast”, “peper of zout” en “bosvruchten of naturel yoghurt” komen deze week aan bod. Door onder andere deze dilemma’s blijkt dat Jelle sommige voedsel producten zeer apart vindt smaken of ruiken.

Maar natuurlijk hebben we het in deze Brievenmaandag ook over games. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar het nieuwste project van BioWare, wat wij vinden van Gears of War: Judgment en naar Grand Theft Auto 5. Daarnaast kregen we een vraag binnen over de beschikbaarheid van de Wii U op de launch dag.

Wil je dat er volgende week een vraag van jou wordt beantwoord? Stuur dan je brieven naar redactie@gamekings.tv of tweet met #Brievenmaandag.

Vragen over Gears of War en de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch