Menu Premium
Loading...

Vragen over Gameverslaving en The Last of Us

17/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week begint natuurlijk pas echt met een Brievenmaandag! De mannen behandelen jouw vragen over gameverslaving en The Last of Us. Boris, Jelle en VIP David beantwoorden jouw tweets, mails en Facebook-berichten. Eerst bespreken ze de vakantieplannen van Jelle, Boris’ vorige vakantie en wat ze gedaan hebben dit afgelopen weekend. Jelle en Boris zijn nauwelijks buiten geweest, maar David heeft zowaar een sportevenement bezocht. Je bent natuurlijk super benieuwd naar de details van dit uitstapje. Dus pak iets te drinken en te snacken en ga lekker zitten voor deze Brievenmaandag met vragen over gameverslaving en The Last of Us!

Voor dat ze de brieven in duiken moet Boris even zijn hart luchten over recente berichten in het nieuws over gameverslaving. Daarna beantwoorden de heren vlot de vragen over spoilers in de DLC van The Last of Us, de aankomende South Park game en welke games momenteel populair zijn op de redactie. Naast games hebben ze ook even aandacht voor andere leuke dingen in het leven, zoals auto’s en vrouwen. Maar niet te lang, want Jelle wil graag iets kwijt over zijn ideale Indie-game en David heeft nog een paar andere stellingen om te bespreken.

Ben je benieuwd of jouw vraag beantwoord wordt door de heren, of wil je gewoon alles weten over de aankomende vakantie van Jelle? Kijk dan nu naar de nieuwste Brievenmaandag! Wil je iets vragen aan de redactie van Gamekings, wil je ergens een ongezouten mening over of heb je een briljante stelling voor volgende week? Mail hem dan naar redactie@gamekings.tv , plaats een bericht op onze Facebook-pagina of tag je tweet met #Brievenmaandag en wie weet komt jouw vraag volgende week aan bod.
Vragen over Gameverslaving en The Last of Us

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch