Menu Premium
Loading...

Vragen over Gamescom 2013

19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeuj! Het is tijd voor een gloedjenieuwe Brievenmaandag. Martin, Dennis en Melle hebben onwijs veel zin in deze week, en ze zitten voor je klaar om al jouw vragen over Gamescom 2013 te beantwoorden.

In deze Brievenmaandag krijg je te horen wat je tijdens de Gamescom 2013 van ons kunt verwachten, want ook dit jaar hebben we voor jou een heuse livestream vanuit Keulen. Martin, Dennis en Melle laten je ook weten op welke games zij deze week echt zitten te wachten. Daarnaast zijn er natuurlijk de hele week door nieuwe trailers en items te zien op Gamekings.tv, zodat ook de thuisblijvers heerlijk mee kunnen genieten van de immense lading aan toffe games. Misschien zitten er zelfs nog wat verrassingen tussen die onder de radar door zijn gevlogen.

Vind jij 70 euro voor een game te duur of leg jij het graag neer om wat uurtjes zonder daglicht door te brengen? Zelfs de gasten van Gamekings zoeken graag de beste koopjes, want ze krijgen al die consoles en games echt niet gratis en voor niks mee naar huis. Ze geven je daarom hun visie en tips op gebied van het kopen van games. Door al het grote nieuws van de afgelopen week rondom de nieuwe next-gen consoles werd de redactie suf gebombardeerd met vragen. Uiteraard zijn de mannen niet te beroerd om ook daar een antwoord op te geven.

Een tijdje terug deed Dennis een oproep met de vraag of iemand wist waar hij zijn favoriete Antwerpse worsten online kon bestellen, kijk snel voor de ontknoping van zijn smakelijke zoektocht en het begin van deze Gamescom 2013 week!

Zit jij nog met brandende vragen, complexe dilemma’s of moet je gewoon wat kwijt? Stuur deze dan naar redactie@gamekings.tv of met #brievenmaandag en #gamekings via Twitter.

Vragen over Gamescom 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch