Menu Premium
Loading...

Vragen over Gamekings Showcase en Wii U

04/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een ontzettend vet weekend hebben we een ontzettend vette brievenmaandag voor je. Het zal je niet zijn ontgaan, afgelopen weekend was de Gameking Showcase in Corso Rotterdam. Showcase bezoekers konden als eerste in Nederland aan de haal met titels als de nieuwe Tomb Raider en Gears of War: Judgment. Dennis, Boris en Jelle waren erbij en blikken terug op het feestje in een korte nabeschouwing. Redelijk bijgekomen van het weekend, zitten ze achter de tafel om jou brieven te beantwoorden. Deze keer brievenmaandag met Vragen over Gamekings Showcase en Wii U.

Wat je misschien ook niet is ontgaan is dat het zonnetje schijnt en dus wordt er ouderwets over het weer gepraat. De eerste BBQ plannen zijn alweer gesmeed en Boris trekt morgen gewoon zijn korte broek aan naar het kantoor. Jelle heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt en zijn zonnebril uit het vet gehaald en heeft bovendien zijn vrolijkste shirt uit de kast getrokken speciaal voor deze zonnige Brievenmaandag.

Buiten alle brieven, tweets en dilemmas, waar de brievenbus weer bol van stond, heeft Boris ook wat minder goed nieuws vandaag. Het betreft namelijk een van de presentatoren van Gamekings. Om het slechte nieuws wat te verzachten heeft Dennis gelukkig goed nieuws, namelijk in de vorm van een vette prijsvraag! En bij elke prijsvraag moet er natuurlijk ook een prijs zijn, anders heb je alleen maar een vraag en daar zit Brievenmaandag al vol van. Dennis geeft daarom drie Season Passes van Call of Duty: Black Ops 2 weg. Als jij wel toe bent aan een leuk prijsje, check dan snel Brievenmaandag met Vragen over Gamekings Showcase en Wii U.

Als jij overigens ook vragen hebt die op je tong branden, of misschien duivelse dilemma’s of opmerkingen die je gewoon moet delen? Schroom je niet om het te delen met Gamekings door het op te sturen naar redactie@gamekings.tv, of tweet met #gamekings of #brievenmaandag.

Vragen over Gamekings Showcase en Wii U

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch