Menu Premium
Loading...

Vragen over FIFA 15 en indiegames

29/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij en dat is voor de een beter verlopen dan voor de ander. Toch zitten Boris, Steven en Pascal klaar voor een kersverse Brievenmaandag om met jou te delen wat zij hebben uitgespookt dit weekend natuurlijk om jouw vragen te beantwoorden. Deze week kregen we vragen over FIFA 15 en indiegames binnen. Zit die van jou er tussen?

FIFA 15 kent jammer genoeg bij launch wat serverproblemen; gamers die tijdens het spelen uit de wedstrijd worden gekickt, of die er überhaupt niet eens in komen. Dat zijn problemen die games van EA helaas wel vaker kennen, vlak na de release. Logisch dus dat dit even besproken wordt in Brievenmaandag. Daarnaast is Steven dé aangewezen persoon om het even te hebben over Project Titan, het project waar na zeven jaar de stekker uit werd getrokken door Blizzard en dat de opvolger had moeten worden van World of Warcraft.

Uiteraard wordt er nog veel meer besproken, waaronder Assassin’s Creed Unity en natuurlijk gaat het ook — heel even maar — over Destiny. Dus ga er maar even goed voor zitten en check deze nieuwe Brievenmaandag met vragen over FIFA 15 en indiegames!

Heb jij nog vragen voor ons? Stuur ze dan naar redactie@gamekings.tv, plaats ze onder de Facebook-post op de Gamekings-pagina of stuur ze via Twitter met #Brievenmaandag!

Vragen over FIFA 15 en indiegames

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch