Menu Premium
Loading...

Vragen over EA en Saints Row 4

18/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jouw brievenmaandag trio, Jelle, Dennis en Martin, zit klaar om al hun weekend met je te delen en al jouw vragen te beantwoorden. Dennis en Martin zijn vorige week naar Washington geweest en laten nu aan jou zien wat een rode fiets met het witte huis te maken heeft. Ook hoor je welk bekend stel zij zijn tegen gekomen op Schiphol. Jelle is naar het casino geweest en heeft daar niks verloren, maar wat heeft zijn broertje gedaan? Check dus, om dit alles te horen, deze Brievenmaandag met vragen over EA en Saints Row 4.

Na een weekend waarin Dennis nu wel UFC heeft gekeken en de rest alleen kickboksen van K-1 heeft gezien, openen wij de week met jouw vragen. Ook deze nieuwe week kunnen we de SimCity kwestie blijkbaar nog niet loslaten en daarom moeten we het nog even over EA hebben. Niet alleen SimCity is de aanleiding voor deze vraag, maar ook Crysis 3. Ook wordt de trailer van Saints Row 4 besproken, waar Nino vrijdag al helemaal lijp van werd, en laten we meteen weten wat we van de Saints Row serie vinden. Daarnaast vult Steven de groep nog even aan om te vertellen waar Skate zijn gouden tand vandaan heeft. Heeft hij hem zelf gesmolten of heeft hij hem bij een Rus laten zetten?

Zonder jouw brieven, vragen, verhalen en tweets is er geen Brievenmaandag. Dus stuur deze daarom naar redactie@gamekings.tv of deel het op twitter met #Gamekings of #Brievenmaandag. Zelfs al wacht je al negen jaar op antwoord, wie weet wordt jouw vraag besproken in een nieuwe Brievenmaandag.

Vragen over EA en Saints Row 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch