Menu Premium
Loading...

Vragen over Destiny en Grand Theft Auto V

30/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is helaas voorbij, maar wees gerust want de week begint lekker met deze gloednieuwe Brievenmaandag. Vandaag zijn Dominique, Skate en Jelle achter de redactietafel gaan zitten met een lange lijst met vragen. Niet alleen vragen over Destiny en Grand Theft Auto V, want uiteraard komen er nog veel meer onderwerpen aan bod. Ook zullen de heren het meest besproken onderwerp van deze weken even aansnijden: het WK. Ga er maar goed voor zitten, want wie weet is deze week jouw vraag wel beantwoord!

Na de E3 2014  zijn er natuurlijk ontzettend veel vragen over wat er allemaal getoond is en wellicht niet getoond is. Zo zijn er de afgelopen weken al een behoorlijk aantal E3-gerelateerde vragen voorbij gekomen. Deze week begint het al een beetje weg te zakken, want deze week week zijn de brievenschrijvers benieuwd naar een aantal persoonlijke dingen, persoonlijke meningen en natuurlijk gamenieuwsgerelateerde vragen. Dat indie-games deze E3 heel belangrijk waren is oud nieuws en dat merken we ook aan de vragen. Er wordt zelfs al gevraagd naar wat onze indie top 5 ooit is en wanneer we die gruwelijke indies die aangekondigd zijn eindelijk kunnen gaan spelen.

Destiny gaat een hele grote en belangrijke game worden en dat mag ook wel voor het budget wat erin wordt gestoken. Er is een releasedatum bekend en we hebben een paar vette trailers gezien. Ook zijn er al een flink aantal mensen losgegaan met de game in de alpha release na de E3. Toch zijn er nog veel vraagtekens bij de game. Die behandelen we maar al te graag hier bij Brievenmaandag. Grand Theft Auto V is al wel een hele poos uit. Op de E3 is ons eindelijk verteld wanneer we hem dan eindelijk op de PlayStation 4, Xbox One en PC kunnen spelen. De game was al geniaal en belooft nog vetter te worden.

Ben je benieuwd of jouw vraag beantwoord is deze week? Check dan nu deze Brievenmaandag met vragen over Destiny en GTA V. Is je vraag niet beantwoord? Of zit je op dit moment nog met een brandende vraag? Stuur hem dan nu op naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag of plaats hem in de post op onze Facebook-pagina.

vragen over Destiny en GTA V

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch