Menu Premium
Loading...

Vragen over Destiny en Assassin’s Creed Comet

16/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Drie… twee… ÉÉN, ZZZzzzz… De mannen zijn nog kapot van een hele week E3-items voor jullie maken. Toch zitten ze er op maandag klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor iedereen die het gemist heeft de afgelopen week: de E3 is geweest in Los Angeles en onze mannen waren er natuurlijk bij. Ook vanuit Nederland hebben Steven en Skate dagelijks items voor je gemaakt om je op de hoogte te houden van het laatste E3-nieuws. Wil je deze items terugzien kijk dan even op Gamekings.tv, maar nu eerste een nieuwe Brievenmaandag met vragen over Destiny en Assassin’s Creed Comet.

Zo vlak na de E3 zijn er een hoop vragen binnengekomen op de redactie, over onder andere games als Destiny, Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Comet, The Witcher 1,2 en 3 en over de E3 in het algemeen. Nadat Skate, Steven en Dominique een week hebben zitten zwoegen en ploegen, weten zij alles, maar dan ook echt alles van wat er gebeurd is op de E3. Ook wordt er nog even een pluim gegeven aan David voor al zijn harde werken in LA. Dus laat even in de comments ook je support voor David achter!

De mannen geven je daarnaast nog een kleine preview van wat je de aankomende week op de site kunt verwachten, en wat het onderwerp van de Gamekings Extra van vandaag wordt. Na dit alles nemen Steven en Skate even een tijdje rust en krijgt de redactie het hartstikke druk met het editen van de vette opgenomen items vanaf de E3 2014 in Los Angeles met Dennis, Boris, Jelle, Pascal en het edit-monster David.

Heb jij nog een aantal brandende vragen voor de mannen op de redactie? Stuur die dan op naar redactie@gamekings.tv. Je kunt ze natuurlijk ook tweeten naar #Brievenmaandag of ze gewoon lekker simpel in de speciale post op de Gamekings Facebook-pagina zetten.
Vragen over Destiny en Assassin's Creed Comet

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch