Menu Premium
Loading...

Vragen over de Xbox 720 en patatje wietsaus

15/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag is geen echte maandag zonder een nieuwe Brievenmaandag en dat vonden Skate, Martin en Melle nou ook. Ze hebben al jouw brieven en tweets uitgebreid doorgespit en gaan ze nu voor je bespreken in Brievenmaandag met vragen over de Xbox 720 en patatje wietsaus.

Er gaan veel geruchten over het altijd live moeten zijn op de nieuwe Xbox en ook deze week werden er een hele hoop vragen over gesteld. Helaas weten ook wij niet wat er precies gaat gebeuren, maar dat neemt niet weg dat ook wij er graag nog even over gaan praten.

Ook gaan we het hebben over fighting games, en dan met name over het nieuwe betaalsysteem wat daar steeds gebruikelijker wordt: eerst betalen voor een game en vervolgens bij moeten betalen om van alle opties gebruik te kunnen maken. Gaat dit in de toekomst normaal worden?

En dan hebben we nog het patatje wietsaus, wat sinds kort te verkrijgen is. Weg met de joppie en de mayo: wietsaus is de nieuwe trend. In Amsterdam en Utrecht is het al te koop en wij kregen de vraag of we deze nogal opvallende saus gaan reviewen. Wat daarop het antwoord is? Dat zie je natuurlijk in Brievenmaandag met vragen over de Xbox 720 en patatje wietsaus.

Al jouw vragen, opmerkingen en verhalen die je gewoon écht aan ons kwijt moet, kun je mailen naar redactie@gamekings.tv. Tweeten kan natuurlijk ook met #Gamekings of #Brievenmaandag en misschien wordt jouw reactie dan de volgende keer wel besproken in een nieuwe Brievenmaandag.

Vergeet niet, vanavond zijn we er een half uurtje eerder. Dus om 22:00 check je de nieuwe Gamekings Battlefield 4 aflevering op MTV. Ook deze week kun je een “Ik kijk #Gamekings” shirt winnen, dus vergeet niet een foto te tweeten van hoe jij Gamekings kijkt met ‘Ik kijk #Gamekings‘.

Vragen over de Xbox 720 en patatje wietsaus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch