Menu Premium
Loading...

Vragen over de Xbox 720 en LucasArts

08/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met een heleboel prijzenacties moet dit wel een leuke Brievenmaandag worden. Steven, Jelle en Dennis kunnen in ieder geval niet wachten om je alle prijzen te laten zien. Ben je al benieuwd? Check dan snel Brievenmaandag met vragen over de Xbox 720 en LucasArts.

Na Disney’s aankondiging om LucasArts keihard af te maken, blijven wij natuurlijk allemaal achter met vragen. Want wat gaat er met de games gebeuren die in productie waren? Dan doelen we natuurlijk vooral op Star Wars 1313. Niemand weet het precies, maar wij gaan natuurlijk wel proberen jouw vragen hierover te beantwoorden.

Ook hebben we het over de nieuwe Xbox en de geruchten dat je hierop altijd online zal moeten spelen. Hoe zijn de meningen hierover verdeeld? En hoe groot is de kans dat de geruchten waar zullen zijn? Jelle ziet altijd online zijn in ieder geval niet zo zitten, omdat zijn internet nogal eens de neiging heeft niet te werken.

Daarnaast gaan we het hebben over de nieuwe Call of Duty DLC, genaamd Uprising. Maar we hebben het niet zomaar over alleen de DLC, er zit namelijk een leuk event aan vast in Club Ziggo in Amsterdam en wij zijn er ook bij! Al moeten we nog wel eerst even de andere helft van het superteam samen gaan stellen, want naast Skate en Martin zijn er nog niet erg veel geschikte kandidaten gevonden op de redactie. Wil jij er ook bij zijn? Je ziet hoe dat kan in Brievenmaandag met vragen over de Xbox 720 en LucasArts.

Heb je nog vragen, goeie verhalen of andere leuke dingen? Stuur ze op! Mailen doe je naar redactie@gamekings.tv of tweet met #Gamekings of #Brievenmaandag en wie weet zit jouw reactie volgende week in Brievenmaandag. En vanavond is de nieuwe Gamekings Showcase aflevering om 22:30 op MTV te zien, dus vergeet vooral niet op Twitter te laten weten hoe jij naar Gamekings kijkt met ‘ik kijk #Gamekings‘!

Vragen over de nieuwe Xbox en Lucas Arts

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch