Menu Premium
Loading...

Vragen over de Xbox 720 en Black Ops 2

07/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, het is de allereerste Brievenmaandag van 2013. Dominique, Martin en Jelle zijn de uitverkorenen om als allereerste Brievenmaandag van 2013 af te trappen. Ditmaal zijn er vragen over de Xbox 720 en Black Ops 2.

Er worden veel lange brieven behandeld deze week. Maar dat doen we niet voordat we even hebben teruggekeken op de jaarwisseling. Terwijl Dominique Belgisch vuurwerk aan het afsteken was, lag Jelle op de bank.

De eerste brief is een klein betoog over GTA 5, Total War: Rome 2 en Call of Duty: Black Ops 2. De dilemma’s aan het einde van de brief gaan gelukkig iets sneller. Er moet onder andere worden gekozen tussen single-player of multiplayer, tussen sci-fi of fantasy en tussen meer of minder CGI in films.

Ook wordt er gevraagd naar onze mening over de Xbox Live Gold membership, en of het nep is dat je met Xbox Live Silver niet eens tegen anderen online kunt spelen. Daarnaast krijgen we een vraag over onze vetste gameplaymoment ooit en hoe een console eruit zou zien als we hem zelf mogen ontwerpen.

We sluiten af met iets nieuws. Martin heeft een top 10 kijkers tweets verzameld van onze vrouwelijke kijkers. Je denkt dat er misschien alleen mannen reageren op afleveringen van Gamekings, maar uit de tweets die Martin heeft verzameld blijkt dat vrouwen er ook wat van kunnen. Dit levert vooral een zeer komische afsluiting op van de Brievenmaandag. In andere woorden, we openen het jaar goed in deze Brievenmaandag met vragen over de Xbox 720 en Black Ops 2.

Wil jij dat jouw brief wordt behandeld in de volgende Brievenmaandag? Stuur dan een e-mail naar redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag. Ook is er een prachtige nieuwe aflevering van Gamekings vanavond om 22:20 op MTV net tussen de afleveringen van Jersey Shore. Sorry dames.

Vragen over de Xbox 720 en Black Ops 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch