Menu Premium
Loading...

Vragen over de Wii U

26/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag officieel Nintendo maandag en daarom staat deze hele editie van Brievenmaandag in het teken van de Wii U. Dennis, JJ en Martin kunnen namelijk niet wachten tot deze nieuwe consoles in de schappen liggen om er een launchgame in te slingeren. Maar tot die tijd beantwoorden we jouw brieven in deze speciale Brievenmaandag met vragen over de Wii U.

Er is goed geluisterd naar onze oproep, want er zijn er bakken vol met vragen binnen gekomen. Met de GamePad lijkt de Wii U perfect voor indiegame ontwikkelaars om al hun creativiteit in deze nieuwe manier van gamen te droppen. De vraag is dus, heeft Nintendo geleerd van de Wii en wordt het op de Wii U beter ondersteund? Zou het zich uiteindelijk misschien wel kunnen meten met een platform als Steam?

Maar diezelfde GamePad die het voor ontwikkelaars interessant kan maken, heeft misschien ook wel het gevaar dat het alleen maar een gimmick is. Iemand heeft destijds een Wii gekocht en was er al snel klaar mee. Gaat de Wii U genoeg vernieuwing brengen, zodat we niet hoeven te wachten op de Xbox 720 en PlayStation 4?

Naar welke Wii U game kijken JJ, Martin en Dennis eigenlijk het meest uit, wordt er ook nog gevraagd. Gevolgd door de vraag of TVii ook in de Lage Landen zal arriveren? Dat zak nooit meer ruzie worden met je vriendin!

De Wii U gaat zich meer richten op de hardcore-gamers en om dat te bewerkstelligen, moet je toch wel een aantal echte hardcore games uit gaan brengen. Gaat Nintendo dit lukken? Hebben ontwikkelaars extra moeite over om iets speciaals voor de GamePad te bedenken?

Twitter houdt natuurlijk nooit z’n bek, dus er komen ook nog een aantal Tweets voorbij. Dit en meer zie je in deze Brievenmaandag met vragen over de Wii U. En blijf natuurlijk al je vragen sturen naar redactie@gamekings.tvĀ en je Tweets naar #Brievenmaandag of #Gamekings.

Vragen over de Wii U

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch