Menu Premium
Loading...

Vragen over de Wii U en Firstlook

01/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag, maar de weledele JJ, Martin en Dominique zijn toch uit hun nest gekomen. Er liggen namelijk brieven in de bus met vragen over de Wii U en Firstlook.

JJ heeft het dit weekend kneiter druk gehad met de laatste loodjes voor Firstlook 2012 en heeft dus maar even een uitstapje gedaan om jullie brieven te behandelen. Martin heeft zich laten ridderen tot ridder Roderick en is met een schimmel tussen zijn benen ten strijde gegaan tegen de kwaadaardige ridder bacon die hem met zijn zwarte ros heeft uitgedaagd. Maar hoe dat afloopt zie je in een latere Gamekings aflevering. Dominique heeft een vette nieuwe film ontdekt en is zowaar aan FIFA 13 begonnen, maar jij speelt toch helemaal geen FIFA Dominique?

Er zijn natuurlijk ook brieven binnengestroomd en hier gaan ze er een paar van behandelen. Zo waren er vragen over de nieuwe Wii U en de tablet controller die erbij hoort. Er is blijkbaar ook een nieuwe serie die wordt aanbevolen door één van de correspondenten en vervolgt deze met een vraag over de VIP’s op de Firstlook beurs komt. Tenslotte slingert hij nog een paar dilemma’s naar de mannen, die van exceptionele kwaliteit worden gevonden. Andere vragen gaan over Dragon Age 2, Collector’s Editions, de Gamekings Agenda en er wordt in verband met de aankomende Skyfall film nog een James Bond gerelateerde vraag gesteld. Het vuur wordt vandaag duidelijk aan de schenen gelegd, maar ze blikken of blozen niet bij het beantwoorden van alle vragen.

Er zijn natuurlijk ook nog een hele zooi tweets binnengekomen en die bewaren we, zoals gewoonlijk, tot het laatst. Kijk snel de nieuwe brievenmaandag, zodat ook jij helemaal op de hoogte bent. Blijf natuurlijk ook al je brieven met zware dilemma’s, vragen en (on)ethische kwesties naar redactie@gamekings.tv sturen, of tweet het met #brievenmaandag of #gamekings.

Vragen over de Wii U en Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch