Menu Premium
Loading...

Vragen over de Star Wars en Rockstar

20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de rest van Nederland lekker aan het genieten is van de vrije dag die Pinksteren biedt, zijn wij hier op de Gamekings redactie gewoon bezig met het beantwoorden van jullie vragen. Speciaal omdat het Pinksteren is hebben we lekker veel brieven, dilemma’s en tweets voor je. Deze Pinkstermaandag beantwoorden we vragen over de Star Wars en Rockstar.

Boris en Jelle konden niet geloven dat Dennis afgelopen weekend gewoon heeft gebarbecued in het park, zonder shirt aan, met de zon vol op zijn dak. In Amsterdam was het weer namelijk ouderwets Hollands. Alsof dat nog niet genoeg was, moest Jelle ook nog eens gaan zoeken naar zijn auto. Jelle had zijn auto van het weekend bij de redactie laten staan, maar vanmorgen was hij nergens meer te vinden.

Wat deze Brievenmaandag nog meer speciaal maakt, is De Avond van Xbox die morgen vanaf 18:00 live te zien is op Gamekings.tv Er zijn een hoop vragen binnengekomen over wat de heren denken te gaan zien morgenavond.

Als deze brievenmaandag nog niet speciaal genoeg voor je is, kun je vanavond kijken naar een nieuwe aflevering van Gamekings om 22:30 uur op MTV. Dennis is naar een nieuwe studio in Toronto geweest om de nieuwe Splinter Cell: Blacklist te checken. En als je nog niet genoeg hebt gekregen van de aflevering op TV, kan je na de uitzending op Gamekings.tv deel 1 van het dagboek van de Toronto trip checken.

Deze Tweede Pinksterdag dus genoeg Gamekings voor je met een extra lange Brievenmaandag, een hele dikke aflevering op MTV en deel 1 van het dagboek item van de Toronto trip.

UPDATE OVER FIRSTLOOK:
Vanmiddag waren er nog VIP kaarten verkrijgbaar voor Firstlook 2013, helaas zijn die nu allemaal uitverkocht. Je kan nog wel de gewone kaarten bestellen op www.firstlookevent.nl.

Vragen over de Star Wars en Rockstar

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch