Menu Premium
Loading...

Vragen over de Gamescom 2014

11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawohl! Deze week staat Gamekings volledig in het teken van de gamebeurs in Keulen. In deze gloednieuwe Brievenmaandag geven Boris, David en Dennis antwoord op al jouw prangende vragen. Check het in deze Brievenmaandag met vragen over de Gamescom 2014!

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Steeds meer nieuwtjes komen naar buiten voordat het écht losgaat in Keulen. Om alvast in de sfeer te komen voor de naderende Gamescom, spreken Boris, David en Dennis zich uit over welke games zij in actie hopen te zien in Duitsland. Zullen er nieuwe beelden van Uncharted 4 getoond worden? Of worden er een paar games uit de hoge hoed getoverd, die helemaal niemand aan ziet komen? Dat kun je zelf morgen al zien tijdens de livestream van de persconferenties van Microsoft en Sony op Gamekings.tv!

Vanaf morgen werken wij ons de komende week in het zweet om jou te voorzien van talloze, epische items vanaf de beursvloer. Wat is jouw verwachting van de Gamescom 2014, en waar kijk jij het meeste naar uit? Laat even een reactie achter in de comments en praat mee op Twitter met hashtag #GKGC. Maak het allemaal mee op Gamekings.tv! Mis niets deze week en check hier ‘Het Gamekings Gamescom 2014 programma’! Jeeeeeuj!
Vragen over de Gamescom 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch