Menu Premium
Loading...

Vragen over de E3 en next-gen consoles

25/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is koud en dus kun je maar beter binnen blijven. Deze sombere maandag is dan ook al tot heel wat namen omgedoopt. Maar om deze koude grijze-mouwen-maandag of grijs-weer-maandag een beetje draaglijk te maken, is er natuurlijk Brievenmaandag. JJ, Melle en Pascal hebben jouw brieven en tweets doorgespit en staan op het punt deze met jou te bespreken in Brievenmaandag met vragen over de E3 en next-gen consoles.

We kunnen deze Brievenmaandag natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een beetje te klagen over het verschrikkelijke weer van de afgelopen dagen. Hoewel Melle de kou nog wel mee vindt vallen, heeft Pascal toch echt liever de temperaturen van vorig jaar rond deze tijd toen hij lekker in zijn t-shirtje aan het bbq-en was. En wat vindt JJ er van? We vergeten ook niet nog even terug te kijken naar de PAX East, want was het spectaculair?

Maar belangrijker dan het weer zijn natuurlijk jouw brieven. Zo gaan ze het hebben over goede games voor op je telefoon naar aanleiding van de hit Ridiculous Fishing. Ook over de verslavende game zelf zijn vragen binnen gekomen. En we kunnen er uiteraard niet aan ontkomen: er zijn ook een aantal vragen over de next-gen consoles en de daarbij behorende games. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met de consoles op de E3? En welke nieuwe games verwachten we daar te gaan zien?

Daarnaast behandelen we natuurlijk ook jouw ingezonden dilemma’s. Gaan JJ, Melle en Pascal het met elkaar eens zijn? Of ontstaan er een paar flinke discussies?

Heb je zelf nog vragen, interessante verhalen of moet je gewoon echt even iets kwijt? Vergeet niet om het naar ons op te sturen. Mailen kan naar redactie@gamekings.tv of tweet met #Gamekings of #Brievenmaandag en wie weet zie je jouw reactie volgende week wel terug in Brievenmaandag.

Vragen over de E3 en next-gen consoles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch